Hulp voor speurders > Kosten voor een advertentie

Een advertentie plaatsen op Speuders.nl is gratis. Speurder bied u echter zoals vele andere veiling sites de mogelijkheid om door middel van promotiemiddelen extra aandacht op uw advertentie te vestigen. Deze zijn niet gratis, hieronder een overzicht van deze kostenGalerij (€ 3,-)
Deze promotie is alleen zinvol als u een foto bij uw advertentie heeft geplaatst. De promotie "Foto Galerij" laat een klein formaat van de door u geplaatste foto zien in de hoofdrubriek waarin uw advertentie geplaatst is (zie voorbeeld). Als u meerdere foto’s bij uw advertentie heeft geplaatst, wordt de bovenste (eerste) foto hiervoor gebruikt. Aangezien er in de hoofdrubriek slechts 80 foto’s geplaatst kunnen worden, zal uw foto niet altijd te zien zijn. Alle foto’s in de hoofdrubriek worden om de beurt getoond.

Titel Vet Gedrukt (€ 0,50)
De promotie "Titel Vet Gedrukt" laat de titel van uw advertentie dik gedrukt in het advertentieoverzicht zien (zie voorbeeld).

Titel Kleurband (€ 1,-)
De promotie "Titel Kleurband" laat uw advertentie in het advertentie-overzicht opvallen door middel van een gekleurde band (zie voorbeeld).

Website Vermelding (€ 3,-)
De promotie "Website Vermelding" geeft u de mogelijkheid om een verwijzing naar uw eigen website op de advertentiepagina te plaatsen. (zie voorbeeld).

Speurders.nl biedt u de mogelijkheid om uw advertentie na plaatsing weer bovenaan de advertentielijst te plaatsen. Dit werkt als volgt:

Zorg dat u het advertentienummer van de advertentie die u weer bovenaan de lijst wilt krijgen bij de hand heeft. U vindt het advertentienummer in de e-mail die u ter bevestiging van het plaatsen van uw advertentie van Speurders.nl heeft ontvangen of in "Mijn Advertenties", door uw muis boven de titel van uw advertentie te houden (zie voorbeeld).


Hoe krijg ik mijn advertentie weer bovenaan de advertentielijst? U kunt een (verlengde) advertentie na plaatsing weer bovenaan de advertentielijst zetten. Dat werkt als volgt:

Online
  • Via "lopende advertenties" kunt u een of meerdere advertenties omhoog plaatsen. Klik hiervoor rechtsboven op de groene tab "Opvallen". Klik vervolgens de betreffende advertenties aan, kies voor de extra optie omhoog plaatsen (a € 1,50) en klik op het witte pijltje voor "Omhoog plaatsen". Klik vervolgens op \"Wijzigingen opslaan\"
Via telefoon of sms
  • Hou hiervoor het betreffende advertentienummer bij de hand.


  • U kunt de advertentie ook bovenaan plaatsen via SMS. Stuur hiervoor een SMS naar nummer 4422 met de volgende tekst: omhoog, onder vermelding van het advertentienummer. Kosten € 1,50 per SMS.

  • U kunt ook bellen naar 0900-SPEURDERS (0900-7738733). Kosten € 1,30 per gesprek.

  • Er zal u gevraagd worden om het advertentienummer - de code - in te voeren en af te sluiten met een hekje (#). Als u ’2’ kiest, kunt u het advertentienummer opnieuw invoeren.

  • Zodra de verbinding is verbroken, wordt uw advertentie binnen tien minuten bovenaan de advertentielijst gezet.
Ook bij speurder kunt u Gratis adverteren, om uw advertentie meer op te laten vallen heeft u de mogelijkheid promotiemiddelen te gebruiken. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden, gebruik dus de juiste promotiemiddelen bij juiste producten. Een promotiemiddel van 3 euro op een artikel van 2 euro heeft dus geen zin.


www.veilinghelp.nl© • websdesign: www.cobuz.nu