Hulp voor Ebay > Prijs bepalen

Als u een product gaat verkopen is het belangrijk om een goede prijs te bepalen voor het product. Een goede manier om dat te doen is te zoeken naar vergelijkbare producten en wat deze in het verleden hebben opgebracht.
 
Bij Ebay kunt u dat op een goede manier doen door naar de pagina Slim zoekente gaan, (deze link kunt u vinden recht bovenaan onder de “zoek” knop).
 
Vul 1 of 2 woorden in die betrekking hebben op uw product en vink het hokje “alleen voltooide aanbiedingen” aan. Klik dan op zoeken. Nu krijgt u een lijst met vergelijkbare reeds aangeboden producten. Verkochte producten zullen in het GROEN verschijnen en niet verkochte producten zullen in het ROOD verschijnen.


Gebruik deze informatie voor het bepalen wat de beste prijs is voor uw product. Probeer door een groot aantal pagina’s heen te gaan om een zo goed mogelijke prijs te kunnen bepalen.Uiteraard kunt u ook de gewone zoekmachines gebruiken zoals “Google” om vergelijkbare producten te vinden in webwinkels.

Uiteraard is Kelkoo bijzonder handig om prijzen te vergelijken.


Google

Probeer door een groot aantal pagina’s heen te gaan om een zo goed mogelijke prijs te kunnen bepalen.Bekijk de prijzen die voor vergelijkbare artikelen gevraagd worden, en let daarbij op wat er reeds op geboden is en hoe vaak de advertentie is bekeken.www.veilinghelp.nl© • websdesign: www.cobuz.nu